ajax loader container     

Informatii telefonice

0722 - 23.71.34
0724 - 09.30.51
0724 - 09.31.86

Termeni si conditii

Magazinul online 1Stampile.ro este in proprietatea SC. Contr-all End SRL., persoana juridica romana infiintata legal in anul 2005, Cod Unic de Identificare: RO18191167, Numar Registrul Comertului: J40/20468/2005, Capital social: 200 Ron, adresa B-dul Corneliu Coposu nr 51 sector 3, Bucuresti,Cont: RO32 RZBR 0000 0600 0735 7461, RAIFFEISEN BANK UNIREA

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. stampile-trodat.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a acestor reguli se poate citi de pe pagina Termeni de utilizare.

Definitii:
Acest magazin virtual este intretinut si administrat de Contr-all End SRL denumit in continuare Contr-all sau, generic Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.stampile-trodat.ro, va fi denumita Client. Adresa web www.stampile-trodat.ro este proprietatea Contr-all. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul stampile-trodat, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului este proprietatea Contr-all si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Contr-all, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Contr-all.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Conditii Legale:
Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".

Copyright

Intregul continut al site-ului www.1stampile.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea 1stampile.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul 1stampile.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Suport Clienti

Puteti  apela agentii 1stampile.ro, ori de cate ori este necesar, la numerele de telefon afisate in pagina "Contact".
De asemenea, orice persoana care doreste rapid informatii despre produse si consiliere in achizitionarea acestora, poate obtine orice informatie, accesand serviciul de suport online: yahoo messenger (id:  1stampile@yahoo.com).  Agentii 1stampile.ro va stau la dispozitie. Si in aceasta situatie, clientul este rugat sa confirme comanda pe e-mail sau sa comande produsul online.

Preturi

Toate preturile afisate in magazin sunt preturi finale de vanzare si NU INCLUD TVA.

1Stampile.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.

Taxele de livrare sunt urmatoarele:

  • In Bucuresti, taxa de livrare este GRATUITA
  • In tara , taxa de livrare este GRATUITA - prin POSTA ROMANA.

 

Plata produselor

Produsele comandate se pot achita:

  • Ramburs, in momentul livrarii la adresa clientului
  • Ordin de plata
  • Varsamant in cont
  • Numerar la livrare

 

Garantia produselor

Produsele sunt livrate in ambalajele originale, provin din surse autorizate de fiecare producator in parte si vin insotite obligatoriu de: Factura Fiscala .

In situatia constatarii unei defectiuni, se vor trimite spre solutionare la adresa e-mail:support@1stampile.ro. Produsele trimise in garantie trebuie sa fie insotite de factura (copie), precum si de o scurta descriere a defectiunii reclamate. In situatia in care produsele nu sunt insotite de acest document, 1Stampile.ro isi rezerva dreptul de a le returna expeditorului fara a solutiona garantia. Dupa preluarea produsului  si inregistrarea in service, acesta va fi testat, diagnosticat si solutionat. Garantia poate fi solutionata prin depanarea produsului, inlocuirea partiala, inlocuirea integrala cu acelasi produs sau, cu acordul clientului, prin inlocuirea cu un produs similar.

Costul trimiterii produsului defect de la Cumparator in service-ul 1Stampile.ro cade in sarcina Cumparatorului, urmand ca produsul solutionat sa fie returnat Cumparatorului pe cheltuiala 1Stampile.ro

Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista in document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea. 

Dispozitii finale

1Stampile.ro isi rezerva dreptul de a actualize in orice moment continutul website-ului www.1stampile.ro, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nicio instiintare prealabila si fara indeplinirea vreunei alte formalitati fata de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra in vigoare din momentul afisarii acesteia pe site. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.