ajax loader container     

Informatii telefonice

0722 - 23.71.34
0724 - 09.30.51
0724 - 09.31.86

Confidentialitate

SC. Contr-all End S.R.L., in calitate de proprietar si administrator al magazinului virtual www.1stampile.ro , respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest magazin, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de Confidentialitate.

Va rugam sa cititi cu atentie toate detaliile iar orice nelamurire sa o notificati pe support@1stampile.ro

Securitatea contului dumneavoastra de acces:

Daca utilizati magazinul virtual 1Stampile.ro, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii si corectitudinii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator, e-mail, adresa si numar de telefon si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate in magazinul virtual 1stampile.ro . In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat la contact@1stampile.ro

Completarea formularului de comanda 

In momentul in care doriti sa achizitionati produse din magazin, se solicita completarea formularului de comanda.  

De asemenea, se vor cere anumite date personale cum ar fi: numele si prenumele, CNP, adresa domiciliu, adresa serviciu (daca doriti ca livrarea sa fie la serviciu) si numar de telefon.

In utilizarea magazinului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati aceste informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate numai  in scopul de a confirma comenzile, pentru contactarea cumparatorilor spre a-i informa privitor la starea comenzilor, in scopul furnizarii si  facturarii produselor, in scopuri promotionale si comerciale, al prevenirii sau identificarii fraudelor precum si in orice alte scopuri legitime, in conditiile legii.

Securitatea datelor personale

Informatiile furnizate de utilizatori pe parcursul utilizarii acestui magazin raman STRICT CONFIDENTIALE.

Datele utilizatorilor nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite nimanui.

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Colectarea, inregistrarea, organizarea si stocarea datelor cu caracter personal

SC. Contr-all End S.R.L., a luat toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal sunt inregistrate, organizate si securizate conform cerintelor normative in vigoare. Accesul la datele cu caracter personal este limitat si este reglementat prin politici si proceduri de securitate a informatiei, ce garanteaza faptul ca datele dumneavoastra nu vor putea fi accesate, preluate sau modificate de catre alte persoane, in afara persoanelor autorizate care folosesc aceste date strict in scopul mai sus precizat.

Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi actualizate sau modificate de 1Stampile.ro numai cu acordul dumneavoastra.

Actualizarea sau modificarea va fi efectuata in vederea realizarii scopului cat si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra Datelor cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor personale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la 1Stampile.ro,  fax:021 - 311.40.04, in atentia administratorului magazinului virtual.