ajax loader container     

Informatii telefonice

0722 - 23.71.34
0724 - 09.30.51
0724 - 09.31.86

Conditii de garantie

Magazinul online 1Stampile.ro este in proprietatea SC. Contr-all End SRL., persoana juridica romana infiintata legal in anul 2005, Cod Unic de Identificare: RO18191167, Numar Registrul Comertului: J40/20468/2005, Capital social: 200 Ron, adresa B-dul Corneliu Coposu nr 51 sector 3, Bucuresti,Cont: RO32 RZBR 0000 0600 0735 7461, RAIFFEISEN BANK UNIREA

Introducere

Folosirea acestui magazin implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos mentionate.

Va recomandam ca, inainte de a comanda, sa cititi cu atentie Termenii si Conditiille de utilizare, Politica de Confidentialitate si informatiile utile pe care le gastiti in pagina Suport Clienti.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio alta notificare.

Informatiile de pe site

1Stampile.ro nu poate garanta ca informatiile prezentate in acest magazin virtual sunt complete, acestea fiind supuse in permanenta update-urilor, de aceea sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site.

Informatiile produselor de pe site-ul 1stampile.ro sunt preluate de pe site-urile producatorilor.

Depunem toate eforturile ca textele si descrierile produselor, caracteristicile tehnice si imaginile prezentate sa fie in deplina concordanta cu specificatiile producatorilor.

Completarea formularului de comanda

In momentul in care doriti sa va inregistrati ca membru sau sa achizitionati produse din magazin, se solicita completarea formularelor pentru comanda.   

Se vor cere anumite date personale cum ar fi: numele si prenumele, CNP, adresa domiciliu, adresa serviciu (daca doriti ca livrarea sa fie la serviciu) si numar de telefon.

In utilizarea magazinului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati aceste informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

 

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de 1Stampile.ro, numai  in scopul de a confirma comenzile si stocurile, pentru contactarea cumparatorilor spre a-i informa privitor la starea comenzilor speciale, in scopul furnizarii si  facturarii produselor, in scopuri, promotionale si comerciale, al prevenirii sau identificarii fraudelor precum si in orice alte scopuri legitime, in conditiile legii.

Securitatea datelor personale

La 1Stampile.ro, asigurarea securitatii si confidentialitatii informatiilor este prioritara in cadrul serviciilor oferite clientilor.

Informatiile furnizate de utilizatori pe parcursul utilizarii acestui magazin raman STRICT CONFIDENTIALE.

Datele utilizatorilor nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite nimanui.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site, cu exceptia cazului in care acestea sunt solicitate de catre institutii abilitate ale statului.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site sunt pastrate in baza de date a magazinului si sunt protejate prin toate mecanismele de protectie ale sistemului de operare si ale bazei de date (firewall, parole, alte mecanisme de securitate). 1Stampile.ro a luat toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal sunt inregistrate si organizate si securizate conform cerintelor normative in vigoare. Accesul la datele cu caracter personal este limitat si este reglemantat prin politici si proceduri de securitate a informatiei, ce garanteaza faptul ca a datele dumneavoastra nu vor putea fi accesate, preluate sau modificate de catre alte persoane, in afara celor persoanelor autorizate care folosesc aceste date strict in scopul mai sus precizat.

 

Stocarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site sunt pastrate numai cu acordul dumneavoastra. Acordul pentru pastrarea datelor cu caracter personal este obtinut prin bifarea optiunii  "sunt de acord cu Termenii si Conditiile de inregistrare" din formularul de inregistrare. Bifand optiunea "sunt de acord...." intelegem ca avem acordul dvs. implicit de pastrare a datelor cu caracter personal.

Informatiile colectate sunt accesibile numai personalului 1stampile.ro cu responsabilitati de administrare a site-ului si sunt pastrate (cu acordul dvs.) pe o perioada nedeterminata in baza de date a sistemului.

Aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor personale din baza de date a magazinului. Pentru exercitarea acestui drept persoana in cauza va  trimite operatorului o cerere, in care solicita stregerea datelor, pe adresa de e-mail:support@1stampile.ro. Cererea va fi solutionata in termen de 48 ore de la primirea ei.  Stergerea datelor personale se efectueaza in baza procedurilor interne stabilite pentru aceasta actiune.

 

Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi actualizate sau modificate de 1Stampile.ro numai cu acordul dumneavoastra.

Actualizarea sau modificarea va fi efectuata in vederea realizarii scopului cat si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra Datelor cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001 orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre acesta. Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine, in mod gratuit, de la operator, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor sale. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment, din motive intemeiate si legitime, cu privire la prelucrarea datelor sale personale, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In vederea protejarii drepturilor persoanelor, operatorul este obligat sa asigure confidentialitatea prelucrarilor, in sensul ca toate persoanele care au acces la date cu caracter personal nu pot sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor operatorului, cu exceptia situatiilor in care actioneaza in virtutea unei obligatii legale.

Pentru exercitarea acestor drepturi persoana in cauza va  trimite operatorului o cerere, pe adresa de e-mail: support@1stampile.ro  in atentia administratorului magazinului virtual.

Drepturile Utilizatorului

Ca utilizator, la 1stampile.ro, va sunt garantate urmatoarele drepturi, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prevazute de Legea nr.677/2001

 • dreptul la informare
 • dreptul la acces la date
 • dreptul de interventie
 • dreptul de opozitie
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
 • dreptul de a se adresa justitiei
 • dreptul sa faca plangere la autoritatea de supraveghere

In vederea exercitarii drepturilor mai sus prevazute utilizatorul va inainta catre 1stampile.ro o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care poate arata dacă doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Dreptul de denuntare a contractului

In conformitatare cu legile romanesti privind protectia consumatorilor la incheierea  si executarea contractelor la distanta, beneficiati de dreptul de denuntare unilaterala: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 48 ore lucratoare de la primirea produsului.  Notificarea se va da si se va trimite, de catre persoana inscrisa in baza de date, prin e-mail, la adresa: support@1stampile.ro, in atentia  administratorului magazinului virtual, sau prin posta la adresa: Bucuresti,

Produsele returnate in acest termen sunt acceptate in urmatoarele conditii: produsul cumparat trebuie returnat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de catre client direct din magazinele noastre sau al celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Acceptare informari comerciale

La inscrierea in magazin, aveti posibilitatea de a accepta sau nu, printr-o simpla bifa, primirea Newsletter-elor, Promotiilor sau a altor anunturi comerciale.

Bifand optiunea "Aboneaza la newsletter" intelegem ca avem acordul dumneavoastra de a va trimite informarile fara nici un fel de alta notificare.

Puteti oricand sa va dezabonati apasand  optiunea "dezabonare" din corpul  Newsletter-ului.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.1stampile.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea 1stampile.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul 1stampile.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Comandarea produselor

Pentru a comanda, aveti urmatoarele posibilitati:

 1. comanda  pe site, prin completarea datelor personale in pagina "Cosul de cumparaturi"
 2. e-mail, pe adresa de e-mail a magazinului "Contact" - office@1stampile.ro, sales@1stampile.ro
 3. messenger, prin accesarea id-ului  1stampile@yahoo.com

Pentru solicitarile primite prin telefon, informatiile legate de disponibilitea produsului, pret si detalii de transport sunt comunicate de catre agentii 1stampile.ro. In aceasta situatie, veti fi rugat sa confirmati comanda pe e-mail sau sa comandati produsul online.

Suport Clienti

Puteti  apela agentii 1stampile.ro, ori de cate ori este necesar, la numerele de telefon afisate in pagina "Contact".
De asemenea, orice persoana care doreste rapid informatii despre produse si consiliere in achizitionarea acestora, poate obtine orice informatie, accesand serviciul de suport online: yahoo messenger (id:  1stampile@yahoo.com).  Agentii 1stampile.ro va stau la dispozitie. Si in aceasta situatie, clientul este rugat sa confirme comanda pe e-mail sau sa comande produsul online.

Preturi

Toate preturile afisate in magazin sunt preturi finale de vanzare si INCLUD TVA.

1Stampile.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.

Taxele de livrare sunt urmatoarele:

 • In Bucuresti, taxa de livrare este GRATUITA.
  Cumparatorul este rugat sa verifice produsul si factura in prezenta reprezentantul 1Stampile.
 • In tara: 
  • Prin Posta Romana, taxa de livrare este  GRATUITA.

 

 

Plata produselor

Produsele comandate se pot achita:

 • Ramburs, in momentul livrarii la adresa clientului
 • Ordin de plata
 • Varsamant in cont

Garantia produselor

Produsele sunt livrate in ambalajele originale, provin din surse autorizate de fiecare producator in parte si vin insotite obligatoriu de: Factura Fiscala .

In situatia constatarii unei defectiuni, se vor trimite spre solutionare la adresa e-mail:support@1stampile.ro. Produsele trimise in garantie trebuie sa fie insotite de factura (copie), precum si de o scurta descriere a defectiunii reclamate. In situatia in care produsele nu sunt insotite de acest document, 1Stampile.ro isi rezerva dreptul de a le returna expeditorului fara a solutiona garantia. Dupa preluarea produsului  si inregistrarea in service, acesta va fi testat, diagnosticat si solutionat. Garantia poate fi solutionata prin depanarea produsului, inlocuirea partiala, inlocuirea integrala cu acelasi produs sau, cu acordul clientului, prin inlocuirea cu un produs similar.

Costul trimiterii produsului defect de la Cumparator in service-ul 1Stampile.ro cade in sarcina Cumparatorului, urmand ca produsul solutionat sa fie returnat Cumparatorului pe cheltuiala 1Stampile.ro

Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista in document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea. 

Dispozitii finale

1Stampile.ro isi rezerva dreptul de a actualize in orice moment continutul website-ului www.1stampile.ro, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nicio instiintare prealabila si fara indeplinirea vreunei alte formalitati fata de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra in vigoare din momentul afisarii acesteia pe site. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.